Sudentappaja

Kirjailija: Jouko Ahti

Kustantaja: Kustannusosakeyhtiö Bookcover

Sivumäärä: 448

ISBN: 978-952-68274-7-6

24,90 

Jännitystä ja kompurointia paljasjalkaisen kaupunkilaisen paettua rikollisjengin vainoa Pohjois-Karjalaan. Maaseutu ja erämaa ottavat vieraan vastaan omalla tavallaan…

Varastossa

1980-luvun Kalliossa eletään karuja aikoja. Helsingin vanhasta työläiskaupunginosasta on tullut kasvavan rikollisuuden tyyssija. Viina virtaa ja huumeet valtaavat alaa. Vähän yli kolmekymppinen varaosamyyjä Henrik Ahomaa on vuosien kuluessa sulautunut kaupunginosan koviin olosuhteisiin. Hän joutuu kuitenkin tahtomattaan todistamaan henkirikosta. Silminnäkijä ja todistaja päätyy rikollisjoukon seuraavaksi kohteeksi.
Äkkiä asuminen Kalliossa osoittautuu mahdottomaksi ja maisemanvaihdos on edessä. Vanha ystävä lähettääkin kutsun saapua viettämään railakasta viikonloppua Pohjois-Karjalaan.
Henkka tarttuu välittömästi tilaisuuteen. Hän lähtee pitkälle matkalle, joka vie paljasjalkaisen kaupunkilaisen odottamattomiin seikkailuihin pohjoiskarjalaisiin rajaseudun metsiin, sudenmetsästäjien ja muiden riemunkirjavien karjalaisten ihmisten joukkoon.
Henkan taistelu kahden hyvin erilaisen kulttuurin kateellisen kiemuraisen yhteentörmäyksen keskellä voi alkaa.

Paino 0,480 kg
Mitat 22,0 × 15,5 × 2,8 cm