Paholaisen koordinaatit

Kirjailija: Alex Linde

Sivumäärä: 556

34,90 

Mestarillista toimintaa ja jännitystä Clive Cusslerin ja Tom Clancyn hengessä. “Tarina vetää ja jännitys pitää, toimintaa ja yllättäviä käänteitä tulee säännöllisesti. Linde on onnistunut loistavasti. Kirjaa lukee jännittyneenä ja mielellään. Haluaa nähdä, mitä tapahtuu seuraavaksi”.

Varastossa

Mike Blake on entinen Navy Seal -sotilas, joka työparinsa Jason Gilmoren kanssa ratkoo kiperiä tilanteita Yhdysvaltain hallinnon laskuun. Kun merenpohjasta löytyy japanilaisten II maailmansodassa kehittämä tappava virus, Blake kutsutaan apuun. Sukellustehtävään uponneen risteilijän uumenissa osallistuu myös meriarkeologi Emma Willows. Kiinnostuneet osapuolet ydinasevaltoja myöten käyvät kilpajuoksuun Intian valtamerelle, mutta voiton näyttää vievän musta hevonen – Blaken karvaaksi tappioksi. Samalla Willows kokee oman seikkailunsa epätavallisella rahtilaivalla, jonka tehtävä ei kestä päivänvaloa.

Paholaisen koordinaatit on kansainvälinen trilleri, jossa lyövät kättä vakoilutarinat, romanssi, suurvaltapolitiikka ja pandemian uhka. Kirjoittaja Alex Linde on luonut historiallisten tapahtumien pohjalta kiehtovan kudoksen toimintaa ja jännitystä. Hänen kiinnostuksen kohteisiinsa kuuluvat mm. historia, merenkulku ja jännityskirjallisuus.

Paino 0,7 kg
Mitat 15 × 22 × 4 cm