Alustatalousyrittäjyys – opas sivutuloista kiinnostuneelle

Kirjailija: Antti Sekki

Kustantaja: IA&N Consulting

Sivumäärä: 176

37,90 

Kirjojen ”Menesty yrittäjänä – 68 käytännön ohjetta” ja ”Kevytyrittäjyys – opas sivutoimiseen yrittäjyyteen” tekijältä ajankohtainen uutuuskirja Alustatalousyrittäjyys – opas sivutulosta kiinnostuneelle.

Varasto loppu

Alustat muuttavat maailmaa. Ne tarjoavat erilaisia työtehtäviä toimialasta, taustasta tai osaamisesta riippumatta. Olitpa sitten artisti tai asiantuntija, kokki tai kirjailija, jokaiselle ammattikunnalle löytyy alusta omien haaveittensa toteuttamiseen.

Alustojen kautta voi hankkia lisätuloja tai työllistyä jopa täysipäiväisesti. Kirjassa käydään läpi alustatalouden eri ilmentymät ja esitellään niin globaalisti kuin paikallisestikin kiinnostavimmat alustat. Näiden joukosta lukija voi valita itseään kiinnostavimmat ja aloittaa käytännön kokeilut tulevaisuuden työelämää silmällä pitäen.

Kirja on kirjoitettu yksilön näkökulmasta ja on helppolukuinen opaskirja alustatalouden moninaiseen maailmaan. Se opastaa lukijaansa toimimaan oikein valitsemillaan alustoilla ja ymmärtämään taloudellisen toiminnan edellytykset kussakin alustakategoriassa.

Paino 0,4 kg
Mitat 14,8 × 21 × 28 cm