Aivoystävällinen työpaikka käytännössä

Kirjailija: Tiina Koivuniemi

Kustantaja: Triforma Oy

Sivumäärä: 156

41,90 

Tiina Koivuniemi: Aivoystävällinen työpaikka. Kustantaja Triforma Oy

Tulevaisuuden organisaatiot menestyvät panostamalla voimaantuneisiin työntekijöihin ja työn sujuvuuteen. Nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä on välttämätöntä kiinnittää huomiota yhä enemmän inhimillisiin prosesseihin ja niiden vaikutukseen organisaation tuottavuuteen ja hyvinvointiin. Työhyvinvoinnin uusi ulottuvuus löytyy aivoystävällisestä toimintamallista ja aivoystävällisestä työpaikasta.

Varastossa

Aivoystävällisyys on yksi merkittävimmistä selviytymisen keinoista niin yksilöille kuin organisaatioille aikana, jolloin muutostahti on nopeampi ja muutosten määrä suurempi kuin koskaan aikaisemmin. Aivoystävällisessä työpaikassa yhdistyvät aivoilleen ystävällinen yksilö ja aivoystävällinen työpaikka sekä aivoystävällisen työpaikan perusedellytykset. ”Arkipäivän Lean”, on perusta aivoystävällisyydelle ja maksimoi työhyvinvoinnin samalla kun se lisää tuottavuutta ja tehokkuutta työpaikalla.

”Aivoystävällinen työpaikka käytännössä” – kirjassa esitellään aivoystävällisen työpaikan malli, ja kuinka tulla sellaiseksi. Kirja avaa käytännönläheisesti aivoystävällisyyden käsitteen sekä arkipäivän lean-ajattelun merkityksen työhyvinvoinnille sekä antaa eväitä käytännön kehitystyöhön. Kirjan viimeisessä luvussa esitellään hyviksi koettuja kehittämisen työkaluja ja menetelmiä.

Paino 0,45 kg
Mitat 15,1 × 21,6 × 0,13 cm