Suntio

Kirjailija: Simo Niskanen

Sivumäärä: 489

ISBN: 9789529399420

32,89 

Simo Niskasen romaanissa vanha murhatutkinta saa vauhtia Raimo Eräkiven ottaessa tapauksen jälleen tutkintaan.

Varastossa

Suntio on fiktiivinen tarina Saviruukun Marjatasta, joka päätti itse päivänsä maanpäällä isän tekemien salakuljetusrikosten ja siitä aiheutuneen häpeän vuoksi ja samalla menetti elämän uskon menettämisen vuoksi.
KRP:n Raimo Eräkiven viimeisin komennuspaikka poliisina oli Tervossa. Eläkkeelle päästessään kuten hän tunsi olevansa vielä nuori, parhaan ikäinen murhien tutkintatöihinkin. Hänen ei tarvinnut olla mökkihöperönä kauan, kun jo alkoi tapahtumaan vanhan murhan selvittämisessä. Kuvaan astui tutkijat, vanhat tutut Rikospoliisista sekä kauniita naisia. Murha, jota selvitti KRP, apuna Eräkiven tutkijat ja Sydänlääkäri Sonja Laine, upea lentävä lääkäri, joka sekoitti Raimon pään.
Raimo Eräkiven sydämen verisuonten tukokset operoitiin Tallinnassa. Sydänlääkäri Sonja Laine oli aiheuttaa uuden kriisin Raimolle lopputarkastuksessa. Siinä Sonjan lähellä olisi rehti entinen poliisimies halunnut pitkittää päiväänsä loputtomiin! Turon murhan selvittäminen oli kuitenkin tärkeä saada loppuunsuoritetuksi

Paino 0,510 kg
Mitat 21,6 × 15,4 × 2,8 cm