Sadonkorjuu

Kirjailija: Toni Liemaa

Kustantaja: Bookcover

Sivumäärä: 242

26,90 

Toni Liemaan neljäs jännityskirja nivoo huumemaailman armottomuuden, menneisyyden haamujen ja koston kierteen yhteen tarinassa, jossa kaikilla on paljon menetettävää.

Varastossa

Kun Tuomas Salomäki päätti muuttaa maalle ryhtyäkseen mansikanviljelijäksi, oli hänellä mielessään työntäyteiset mutta rauhalliset päivät luonnon keskellä. Ainakaan hänen ajatuksissaan ei ollut käynyt kertaakaan mahdollisuus, että hänen menneisyytensä saavuttaisi hänet juuri siellä, mullantuoksuisen uuden elämän keskellä. Tavattuaan Evelina Kankaan, viehättävän ja terävä-älyisen yhteistyökumppanin, on Salomäellä yhtäkkiä edessään kaikki ainekset, joita hän on onnelliseen elämään ikinä kuvitellut. Kaikki ei mene kuitenkaan aina suunnitelmien mukaan.

Käytettyään loputtomasti aikaa ja rahaa, Roni Pajukangas onnistuu viimein paikantamaan miehen, jonka uskoo kohdelleen hänen perhettään kaltoin vuosia sitten. Samaan aikaan hänellä on suunnitelmissaan myös toiminnan laajentaminen yhdeksi suurimmaksi huumeiden jakeluorganisaatioksi pääkaupunkiseudulla. Se vaatii kuitenkin vielä Ruotsista saapuvan delegaation hyväksyntää. Tilannetta ei helpota, että Ronin sisko, jolla on oma kanansa kynittävänä veljensä kanssa, päättää myös vihdoin tasata tilit hänen kanssaan.

Heidän kohtaamisensa käynnistää lopulta tapahtumaketjun, jossa ei ole kohta enää varmaa, kuka on kostamassa ja kenelle. Ja tietävätkö he kuitenkaan kaikkea toistensa historiasta…

Paino 2,3 kg
Mitat 22 × 15 × 2 cm