Metsän sydän

Kirjailija: Henna Huusko

Sivumäärä: 212

28,00 

”Tunneli oli juuri ja juuri niin suuri, että ruipelo pikkutyttö mahtui ryömimään sen läpi muurin toiselle puolelle. Mekkoon tarttui mutaa ja likaa, mutta Leona jatkoi sinnikkäästi matkaa. Muurin toisella puolella Leona pinkaisi juoksuun. Hän livahti suurten puiden varjoihin kenenkään näkemättä.”

Varastossa

Metsä on aina varjostanut Rosalian linnan muureja

Kansalaisia on varoitettu menemästä puiden varjoihin, sillä ne kätkevät sisäänsä tuntemattomia vaaroja. Monet ovat kadonneet metsän syövereihin jälkiä jättämättä.

Metsän sydän aloittaa tarinan prinsessa Leonasta,

jonka elämä muuttuu, kun hän karkaa salaa metsään ollessaan pieni tyttö. Kukaan ei tiedä, mitä hänelle siellä tapahtuu. Ei edes hän itse. Seikkailunsa jälkeen Leona unohtaa haaveet maailman näkemisestä ja keskittyy rooliinsa valtakunnan tulevana hallitsijana.

Kun Leonan sulhanen kaapataan Leona käsittää,

että hänen on palattava metsään. Leonan on pelastettava mies ja löydettävä itsensä jälleen. Soturi Danten ja maagi Serenan avulla Leona oppii paitsi itsestään, myös valtakuntansa historiasta. Mutta ovatko kaikki valmiita siihen, että kauan haudattuna olleet salaisuudet paljastetaan?

Paino 0,35 kg
Mitat 15 × 22 × 2,5 cm