Lohikäärmeen kynsi ja Varjosielu yhteispaketti

Kirjailija: Aapo Leisiö

Kustantaja: Fantacor

Sivumäärä:

ISBN: 978-952-69275-1-0

40,00 

Aapo Leisiön hienon fantasiakirjasarjan kaksi ensimmäistä osaa on mahdollista tilata nyt myös yhteispaketissa!

Varasto loppu

Lohikäärmeen kynsi
Arathus on vasta 10-vuotias, kun yllättävä sattuma muuttaa hänen elämänsä täysin. Sadut ja tarinat muuttuvat todeksi kun velho Gerron ottaa nuorukaisen oppipojakseen. Gerron tutustuttaa Arathuksen virtaukseen, jonka mahti ja mahdollisuudet täyttävät nuoren miehen mielen täysin. Ainakin siihen saakka kunnes eräs itsepintainen neito astuu kuvaan.
Arathuksen vartuttua vanhemmaksi mestarin antama tehtävä vie hänet matkalle, joka tarjoaa haasteita ja kokemuksia, jotka vahvistavat nuorta miestä ja antavat hänen elämälleen jälleen uuden suunnan. Suhteet vanhoihin tovereihin kehittyvät ja uusia tuttavuuksia syntyy.
Lohikäärmeen kynsi on perinteistä fantasiaa kunnioittavan kirjasarjan ensimmäinen osa. Teos sijoittuu maailmaan, jossa örkit ovat vain yksi hieman ihmisistä poikkeava rotu hyvine ja pahoine yksilöineen. Tässä maailmassa ylläpitävä voima, virtaus, on kaikkialla, mutta vain harvojen tavoitettavissa.
Varjosielu
Arathus pyrkii määrätietoisesti Mioksen kirkon suosioon ja ottaa arkkipiispalta saamansa tehtävän vastaan. Arathuksen seurueen kaikkia jäseniä päätös ei kuitenkaan miellytä, eikä matka suju niin ruusuisesti kuin nuori velho olettaa. Arathus ei lahtiessään tiedä, että tehtävä tulee muuttamaan hänen elämänsä pysyvästi, eikä edes virtaus anna anteeksi kaikkea. Varjot seuraavat Arathusta, kunnes vääjäämättä kietovat velhon syleilyynsä.
Varjosielu kertoo Arathuksen matkasta etelään, pois Mioksen tutuista ja turvallisista maisemista. Etelään, jossa Gelendarin syntymän jumala ja paladinit käyvät jatkuvaa taistelua Darkonian kuolemaa ja tummien soturien rivejä vastaan. Varjosielu on tarina itsenäistymisestä, menettämisestä ja vastakohtien kohtaamisesta.

Paino 0,300 kg
Mitat 14,8 × 21,0 × 4,3 cm