Kadonnut kuningas

Kirjailija: Milja Ketomäki

Kustantaja: Kustannusosakeyhtiö Bookcover

Sivumäärä: 420

ISBN: 978-952-68626-0-6

28,90 

Milja Ketomäen Kadonnut kuningas -romaani jatkaa siitä, mihin Hämeen Uro – Perintö loppui. Taidokkaasti kerrottu tarina vie lukijan mennessään kauas itään rautakaudelle eikä paluuta ole ennen kuin tarina on luettu.”
17;rising-moon-kaikkivaltias;Sarianna Suorsan uusin kirja jatkaa Rising Moon -kirjasarjan huimaa seikkailua Lunar Eclipsen armottomassa todellisuudessa.”

Varastossa

Kadonnut kuningas Vuoden 753 Broovallan taistelun jälkeen Uron on miehineen lunastettava Toftegoordin Aldeigille annettu lupaus lähteä idän suurten jokien virtaan etsimään sopivaa kauppapaikkaa daaneille ja hämäläisille. Mielessä siintää Olhavajoen varren kauppapaikka, jossa Uro on nuorena vieraillut. Kun hämäläiset ja daanit purjehtivat satapäisine miehistöineen kauppapaikalle ei slaaveilla ole mitään mahdollisuutta vastustaa kauppapaikan valtausta. Kohta nouseekin joelle vahva hirsilinnoitus uuden Laatokanlinnaksi nimetyn kauppapaikan suojaksi ja alkaa uusi aika Olhavanjoella. Olisiko Uro miehineen lähtenyt Hämeestä idän jokia purjehtimaan, jos olisi tiennyt kuinka murhaava on laajan aron slaavien kosto. Kostosta alkaa Uron pitkä tie, joka johtaa Volga ja Kama jokia pitkin kauas Uralille, melkein taivaankuvun reunamaille saakka. Kun kuningas on yksin, onko paluuta vanhaan. Voiko keskisen maailman reunalta yksinäinen taistelija löytää tiensä takaisin omiensa pariin? Riittääkö tahto vai onko helpompi tie aloittaa kaikki alusta Sholpanin kanssa, joka on antanut Urolle uuden syyn elää..

Paino 0,766 kg
Mitat 22,1 × 15,7 × 3,8 cm