Inhimillisesti digitaalinen Suomi – muutoksen tekijöiltä sinulle

Kirjailija: Martti Vaalahti

Kustantaja: Gofore Oyj

Sivumäärä: 176

31,90 

KIRJATOIMITUKSET ALKAVAT 6.6.2024

Mitä jokaisen tulisi tietää digitalisaatiosta juuri nyt ja matkalla tulevaan? Kuinka digitalisaatio muovaa elämää, työtä ja yhteiskuntaa? Mikä tekee digitalisaatiosta inhimillistä?

Varastossa

Suomi on digitalisaation kärkimaita, ja suurin muutos on vasta alkanut. Nyt palveluja kehitetään uudenlaisin menetelmin ja ihmisiä kuuntelemalla. Samalla digitalisaatiossa puhuttavat niin tasapuolisuus, eriarvoistuminen kuin turvallisuus. Moninkertaisesti maailman onnellisimmaksi valitussa maassa digitalisaation tulee kuulua jokaiselle. Voisiko inhimillinen digitalisaatio olla jopa uusi suomalainen vientituote? 

Tämä kirja kutsuu lukijansa mukaan suureen suomalaiseen tarinaan. Se avaa ainutlaatuisen laajan näkökulman digitalisaatioon muutosten tekijöiden kertomana, uskaltaa kyseenalaistaa ja haastaa toimimaan.

 

Kirjoittaja Martti Vaalahti on digitalisaation parissa yli kaksi vuosikymmentä työskennellyt viestinnän ammattilainen ja kirjailija. Kirja kertoo 12 puhuttelevaa esimerkkiä siitä, kuinka inhimillistä digitalisaatiota tehdään ja johdetaan. Se on keskustelunavaus dialogiin, johon sinutkin on kutsuttu. Kirjan on kustantanut Gofore Oyj.

Paino 0,8 kg
Mitat 23 × 16 × 2 cm