Enkelit, elämä heidän kanssaan

Kirjailija: Anna Wasenius

Kustantaja: Tmi Taivasyhteys

Sivumäärä: 168

32,00 

Elämässään paljon vastoinkäymisiä ja vaikeuksia kokeneena Anna Wasenius haluaa tämän kirjan välityksellä auttaa sinua selviämään vaikeista asioista taivaan voimien avulla, voimien, joilta hän on saanut paljon apua omalla polullaan.

Varastossa

Kirjassa hän opastaa eri tapoja miten ottaa yhteys taivaan voimiin, miten olla heidän kanssaan, ottaa heiltä apua vastaan, miten saada itsetuntonsa, itsearvostuksensa ja itseluottamuksensa kohoamaan.

Hänen tavoitteenaan on kirjan avulla auttaa sinua irtautumaan menneestä, löytämään rakkaus uudella tavalla osaksi elämääsi ja uskomaan ja luottamaan siihen että elämä kantaa sinua joka hetki.

Teos on myös terapeuttinen, se opastaa sinua hyväksymään itsesi ja kokemuksesi, samalla voit myös oppia tuntemaan itsesi paremmin.

Kirjassa hän tuo esiin myös anteeksiannon, kiittämisen ja unelmoinnin voiman sekä muistuttaa sinua siitä ettet sinä koskaan ole yksin.

Kirjassa on värikuvia eri osioiden väleissä, tehtäviä, kysymyksiä, otteita Raamatusta, mm. kohtia, joissa enkelit eri tavoin esiintyvät sekä kirjan lopussa käsiteltynä vielä enkeleihin liittyviä vääränlaisia uskomuksia.

Kirja on selkeä ja helppolukuinen.

Paino 0,22 kg
Mitat 14,8 × 21 × 1 cm
Tyyppi

kirja