OMAKIRJA-lahjakortti 200 eur

Kustantaja: Bookcover

Sivumäärä:

200,00 

Paras lahja ikinä! Lue lisää OMAKIRJA-lahjakortista!

Varastossa

Jos tiedät ystävälläsi tai läheiselläsi olevan unelman oman kirjan julkaisemisesta, mikä olisi parempi lahja hänelle kuin lahjakortti oman kirjan julkaisuun! Todellinen unelmista totta lahja!
Oli kyse sitten runokirjasta, muistelmista, sukukirjasta tai romaanista, onnistuvat ne kaikki ainutlaatuisen helposti OMAKIRJA-lahjakortin avulla Bookcoverissa.
OMAKIRJA 200 euroa mahdollistaa esimerkiksi 100 sivuisen kirjan painamisen 15 kappaleen painosmäärällä sisältäen kirjan sivuntaiton, painamisen pehmeäkantisena sekä toimituksen lahjan saajalle kotiin.
OMAKIRJA-lahjakortin arvoa on mahdollista täydentää myöhemmin lahjanantajan tai saajan toimesta, jos halutaan esimerkiksi isompi painosmäärä tai sivumäärä. Jokainen kirjaprojekti on yksilöllinen, jolloin lahjakortin käyttö sovitaan aina tapauskohtaisesti yhdessä lahjakortin saajan kanssa.
Kun ostat OMAKIRJA-lahjakortin verkkokaupastamme, lähetämme painetun lahjakortin sinulle postitse automaattisesti. Voit itse täydentää lahjakorttiin saajan nimen tai jos haluat nimen painettavan valmiiksi lahjakorttiin, ota meihin yhteys sähköpostitse; vesa.hiltunen@bookcover.fi. Muista säilyttää maksukuitti!

Paino 0,050 kg
Mitat 21,0 × 29,7 × 1,0 cm