Nean päivä

Kirjailija: Hanna Lampi

Kustantaja: TerapiaLampi Oy

Sivumäärä: 32

ISBN: 978-952-69105-0-5

27,50 

Hanna Lampi: Nean päivä

Lapsen päivään mahtuu monenlaisia tapahtumia ja tunteita

Varastossa

Nean päivä-kirjassa halutaan kuvata aitoja tunteita ja kokemuksia asioista ja tapahtumista. Kuvitukseksi on valittu valokuvat, sillä tunteiden näkyminen ihmiskasvoilla perustuu mikroilmeisiin, joita piirtämällä ei ole aina helppoa saada esiin. Tiedetään, että jo hyvin pieni lapsi suuntaa huomionsa valokuvaan ihmiskasvoista piirrettyjä kasvoja useammin.
Kirjan kuvat on otettu perheen arjessa, mahdollisimman aidoissa tilanteissa, unohtamatta kuitenkaan estetiikka ja sadunomaisuutta.
Satu Mali on palkittu valokuvaaja, jonka lapsikuvat ovat saaneet kiitosta kansainvälisestikin. Kirjan taitto ja kuvitus on Marika Tynnilän käsialaa ja viimeistelee kirjan visuaalisen ilmeen. Kirjan tekstit ovat loruja, jotta lapsen omille mielikuville jäisi realistisen kuvituksen rinnalla tilaa. Kirjan tarkoituksena on tukea ja rohkaista lasta tutustumaan tunteisiin yhdessä aikuisen kanssa. Aikuisille, jotka kirjaa lukevat, on kirjoitettu pieni esipuhe. Esipuheen tavoitteena on antaa ideoita, miten kirjaa voi eri ikäisten lasten kanssa käyttää.

Paino 0,300 kg
Mitat 26,0 × 21,3 × 1,0 cm