Annetaan aamujen tulla

Kirjailija: Regina Ketomäki

Sivumäärä: 122

33,00 

Kokoelmateos Annetaan aamujen tulla pysäyttää lukijan arjen pienten hetkien äärelle kivun ja kirkkauden kohtaamiseen. Hiljentyminen, valon ja varjon hetket sekä elämän arvokkuus välittyvät tekstien ja kuvien kautta.

Varastossa

Ainutkertaisen oivaltaminen on kutsunut yhä uudelleen kohtuullistamaan ihmisenä olemisen mutkikkuutta. Elämän yllätyksellisyys ja sen eteen tuomat muutokset ovat johtaneet kirjoittajan avoimeen ja paljaaseen itsetutkiskeluun.

Annetaan aamujen tulla nostaa esille arjessa koetun ihmisyyden monimuotoisuuden ja piirtää aidon ja kaunistelemattoman kuvauksen arjessa eletystä. Juurevuus, rakkaus Etelä-Pohjanmaan lakeuksiin ja kulttuuriin huokuvat kirjoittajan kuvauksissa. Teos ei jää vain eletyn elämän kokemuksiin, vaan hakee myös uutta. Ojentautuu kohden valoa. Karun kaunis ja pelkistetyn runsas, yhdessä horisontissa siintävän valon kanssa kuvaavat oivallisesti tätä teosta.

Kirjoittaja on taidekasvatukseen ja kuvataideterapiaan erikoistunut sosionomi. Hänellä on pitkä kokemus kuvataideterapeuttisena ohjaajana ennaltaehkäisevässä ja kuntouttavassa asiakastyössä. Annetaan aamujen tulla on Regina Ketomäen esikoisteos.

Paino 1 kg
Mitat 16 × 23 × 2 cm