100 kirjettä

Kirjailija: Rita Ahvenniemi

Sivumäärä: 224

ISBN: 978-952-94-2550-1

27,00 

100 kirjettä perustuu FT Rita Ahvenniemen koutsauskirjeisiin, joissa hän on käsitellyt erilaisia ihmisen toimintatapoihin liittyviä kysymyksiä. Kirjassa on paljon konkreettisia neuvoja siitä, miten saada arki toimimaan sujuvasti ja palvelemaan omaa jaksamista ja hyvinvointia.

Varastossa

Hän on myös havainnut hyvinvointialan erilaisten mielipiteiden runsauden. Useimmista asioista löytyy niin monenlaisia ohjeita, että joudumme helposti hämmennyksen valtaan: Milloin meidän pitäisi olla aktiivisia? Milloin passiivisia? Milloin meillä tulisi olla selvä päämäärä, milloin ei? Milloin meidän tulisi keskittyä ajattelemiseen, milloin tekemiseen? Ja niin edelleen. Kirjasta löytyy monia vastauksia ja näkökantoja tähän. Lähdeluettelo on pitkä.
Rita Ahvenniemi on filosofian tohtori, joka on poikkitieteellisesti paneutunut käyttäytymistieteisiin ja työelämän strategiseen stressinhallintaan. Hän on myös kehittänyt ytimekästä Mental Management Tavastia -mallia (ks. www. training.fi). Tällä hetkellä hän toimii mm. kouluttajana, opettajana, työpaikkakonsulttina ja mentaalisena managerina.

Paino 0,320 kg
Mitat 21,0 × 14,8 × 1,5 cm